fredag den 1. november 2019

Flyt til København

Hun ville gerne være landinspektør i København. Det var der mange årsager til, men den vigtigste var, at hun altid gerne havde villet bo i byen. Hun tog ofte dertil i weekender og ferier, i starten alene, senere med sin kæreste, og nu med sin familie med mand og to børn. De tog tit afsted alle fire på shoppingture, i Tivoli, eller bare på en gåtur for at opleve byen.
Hun havde også meget lyst til at arbejde som landinspektør i København, fordi jobbet indeholdt andre og mere spændende udfordringer, end hun havde været vant til fra lignende jobs i provinsen. Desuden ville hun få “kolleger” i branchen, fordi to af hendes gamle studiekammerater arbejdede som hhv. landmåler og landinspektør i København. Måske kunne det være en fordel at kende dem, hvis hun skulle søge en stilling engang.
Der var bare to hurdler i hendes plan: for det første var hendes mand ikke interesseret i at bo i København. Måske i en forstad, men ikke i centrum. For det andet blev der så godt som aldrig opslået en stilling som landinspektør i København. Hun havde overvejet at søge andre jobs i byen, bare for at kunne flytte dertil, men havde besindet sig. Der skulle også være mening med projektet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar