fredag den 1. november 2019

erhvervsmand

Det rigtige webhotel kan redde din forretning

Du skal som erhvervsmand huske at tage ansvar for alle områder af din forretning. Det gælder også din hjemmeside. Det denne artikel lige vil gøre opmærksom på, er selve det webhotel som din hjemmeside ligger på.
Kort fortalt, så skal din hjemmeside, bruge et webhotel, en såkaldt server. Du kan betragte det som din hjemmesides hus. Hver gang der er en person der besøger din hjemmeside, kommer de rent faktisk ind i dit hus (webhotellet). Kommer der for mange, så kan alle dine besøgende ikke være i dit hus, og dermed bryder dit hus sammen (hjemmesiden går ned).

Skaler webhotellet

Derfor er det vigtigt, at du altid har den rette størrelse webhotel. Du skal skalere den efter behovet. En lille hjemmeside med få besøgende om dagen, bør ikke koste ret meget 50 – 100 kroner om måneden. Har du flere tusinde om dagen, skal du nok forvente en 1.000 – 2.000 kroner pr dag.
Ligesom dit hus har en forsikring, er det vigtigt, at du har en backup af din hjemmeside. Det er noget dit webhotel firma skal håndtere for dig – eller noget du selv skal sørge for. Det kommer ofte an på prisen, eller hvilken hjemmeside løsning du arbejder med. Har du fx fået din hjemmeside lavet i CMS’et WordPress, så kan det lade sig gøre at tage daglige backup via det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar